Mijn naam is Barbara Hoogendoorn, ik woon in Zwolle.

Voordat ik Klassiek Homeopaat werd, werkte ik met mensen in de arbeidsmarktsector als recruiter en voor de Provincie Overijssel als projectleider regio oost voor het project ‘Menselijk kapitaal centraal’. Door goed naar mensen te luisteren bracht ik veel tevreden werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. Na de vroeggeboorte van mijn oudste zoon nam ik ontslag om niets van hem te hoeven missen. Maar na een jaar ging het weer kriebelen en heb ik 10 jaar lang een eigen bedrijf gehad in de creatieve sector waarmee ik mensen blij maakte met mijn creaties door wederom goed te luisteren naar hun wensen en deze te vertalen naar een mooi eindresultaat.

Ik ging weer studeren omdat het werken met mensen en hen verder brengen in het leven als een rode draad door mijn leven loopt en wat is er nu mooier dan mensen helpen met hun gezondheid, hun algeheel welbevinden? In het vak van homeopaat werk ik met alle onderdelen die daaraan bijdragen: fysieke, mentale en emotionele. Ieder mens is als een prachtige puzzel die bestudeerd en begrepen kan worden.

Mijn bedrijf heb ik verkocht toen ik de studie aan de Academie voor Klassieke Homeopathie in Zwolle begon. Naast mijn praktijk werk ik achter de schermen bij Predictive Homeopathie Nederland, een organisatie die bijscholingen verzorgt in de leer van Dr. Prafull Vijayakar. 

Graag werk ik samen met u aan de puzzel van uw gezondheid en algeheel welbevinden. U kunt mij voor vragen of het maken van een afspraak telefonisch of per email bereiken via de gegevens op de contact pagina.

Tot ziens!

Opleidingen:

Klassieke Homeopathie aan de AVKH in Zwolle

Meerdaagse trainingen Predictive Homeopathie in Regensburg, Duitsland en Mumbai, India

Basis- en vervolgopleiding Predictive Homeopathie bij PH Nederland in Zwolle

MBK Medische Basiskennis CPION-erkend

Meerdaagse trainingen Persoonlijke Ontwikkeling bij Landmark Education in Amsterdam

HBO Financieel Management bij HBO Nederland in Zwolle

VWO aan de Rijksscholengemeenschap in Epe